streda 27. augusta 2014

RACIO: Čokoládový TOFU brownie.

1 biele Tofu, 100 g horkej čokolády, 3 PL masla, 3 vajcia, 5 PL medu, hrsť nasekaných orechov, 1 ČL instantnej kávy (nemusí byť) - ale ak áno zvýrazní chuť celého koláčika, kakao na posypanie Čokoládu nasekáme a rozpustíme v miske nad horúcim vodným kúpeľom spolu s maslom. V mixéri rozmixujeme TOFU, vajcia, med a kávu, zmes preložíme do misy, kde ju dôkladne zmiešame s rozpustenou čokoládou a nasekanými orechmi. Cesto vylejeme na menšiu formu vystlanú papierom na pečenie. Pečieme v rúre vyhriatej na 180C približne 40-50 minút. Po upečení koláč necháme vychladnúť vo forme, pred podávaním ho posypeme kakaom a nakrájame na štvorce. Chutí lepšie na druhý deň :) ... ja som použila zázvorovú horkú (74% kakaa) čokoládu a koláčik chutil veľmi zaujímavo - zázvorovo :) Zdroj: Chuť leta - menej cholesterolu - brožúra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára