sobota 30. augusta 2014
RACIO: Cícerové blondies.
Suroviny na malý plech: cícer 1 plechovka - dobre prepláchnutý, 1 šálka jemných ovsených vločiek, 1/4 šálky arašidového masla, 3/4 šálky trstinového cukru, 3/4 ČL prášku do pečiva z vínneho kameňa, 1/4 ČL jedlej sódy, 1 vajce, štipka soli, mandle - bez šupky 2 hrste, 2 ČL mandľového extraktu, 1 a 1/2 ČL škorice, 100g horkej čokolády
Rúru predhrejeme na 200C. Vsetky suroviny, okrem čokolády, vložíme do robota a mixujeme 3-4 minúty dohladka. Potom primiešame kúsky čokolády a zmes vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie. Pečieme 30 minút, stred skúšajme so špajdľou. Pred krájaním necháme poriadne vychladnúť. Užite si koláč pekne bez výčitiek :)
Zdroj: Zdravé fitnessrecepty.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára