nedeľa 26. decembra 2010

RACIO: Čokoládové bio



45-50 kusov
150 ml oleja (sézamový, repkový, slnečnicový), 10 PL javorového sirupu, 250 g celozrnnej špaldovej múky, 1PL vínneho kameňa (kypriaceho prášku bez fosfátov), 3 PL karobu - kakaa, 50 g - 100 g horkej čokolády so 70% obsahom kakaa, biela poleva - trubička.

Olej metličkou vymiešame s javorovým sirupom (alebo medom, ak práve nemáme sirup:). Vmiešame ostatné suroviny a rozdrvenú čokoládu. Vytvarujeme placky a pečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie pri teplote 120C asi 5 min. Tieto sušienky sú spočiatku veľmi krehké, preto s nimi nemanipulujeme a necháme ich na plechu vychladnúť. Nakoniec ich ozdobíme polevou z bielej čokolády.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára