sobota 19. januára 2019

RACIO: Kešu puding s karamelovou polevou.

Potrebujeme - na 4 porcie. 150g kešu orechov, 2 zrelé banány, 2PL ľubovoľného mlieka, 1/2 ČL vanilkového extraktu. Poleva: 4PL medu/javorového sirupu, 2PL arašidového masla, 1/2 ČL vanilkového extraktu, trocha vody (len v prípade potreby), orechy na posypanie. Postup: Kešu orechy namočíme na 24 hodín do vody. Následne ich precedíme, opláchneme a v mixéri rozmixujeme s banánmi, 2PL mlieka a vanilkovým extraktom na hladký puding. V malom hrnci si zmiešame všetky ingrediencie na polevu a za stáleho miešania necháme prevrieť 1 minútu. Ak sa vám zdá omáčka príliš hustá, pridajte pár lyžíc vody. Po vychladnutí omáčka ešte trocha zhustne. Hotový puding nadávkujeme do misiek a polejeme karamelovou omáčkou. Na záver ho môžeme posypať orechmi. Zdroj: Fit recepty 2.diel

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára