streda 15. júla 2015

RACIO: Ovsený koláč s kokosom.

Potrebujeme: 500 ml ovsených vločiek, 500 ml mlieka (použila som sójové v prášku), 8 PL medu, 4 PL citrónového oleja (použila som obyčajný panenský repkový olej z kôrou z 1 citŕona), štipka soli, 4 PL kokosu, 50 g orechov, 50 g mandlí, 50 g hrozienok, 2 PL kakaa, 1 ČL škorice Odmeriame 500 ml ovsených vločiek, zalejeme ich 500 ml vriaceho mlieka a necháme pol hodiny odpočívať. Vmiešame 8 PL medu alebo trstinového cukru, 4 PL citrónového oleja, štipku soli, 4 lyžice strúhaného kokosu, sekané orechy, mandle, hrozienka, dve lyžice kakaa (nie je však podmienkou) a 1 ČL škorice. Plech vyložíme papierom na pečenie a navrstvíme naň ovsenú hmotu. Koláč pečieme pri 180C 20 minút. Zdroj: Kuchařka ze Svatojánu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára