sobota 7. apríla 2012
ČOKOroláda:)
Cesto: 90g kryštálového cukru, 75 g hladkej múky, 6 vajec, 3 PL kakaa
Krém: 100 g kryštálového cukru, 3 PL kakaa, 2 vajcia, 250 g masla
Poleva: 100 g čokolády, 100 ml smotany na varenie
Postup: Žĺtka vymiešame s cukrom, pridáme kakao, múku a vyšľahané bielka. Cesto vylejeme na plech prikrytý papierom na pečenie. Upečieme v rúre asi 20 min. na 180C.
Nad parou vyšľaháme žĺtky s cukrom a s kakaom. Krém necháme vychladnúť a zamiešame do zmäknutého masla.
Upečenú roládu zrolujeme aj s papierom na pečenie do mokrej utierky a necháme úplne vychladnúť. Vychladnuté cesto naplníme kakaovým krémom. Hotovú roládu polejeme polevou pripravenou z roztopenej čokolády (nad parou) vymiešanou s čokoládou.
Prevzaté z TV Paprika.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára